Q Kvalitet

Zadovoljstvo naših klijenata je mera uspeha našeg rada

O nama

Q Kvalitet smo osnovali 2003. godine u Subotici sa namerom da poboljšamo efektivnost i efikasnost poslovanja svojih klijenata, pružajući im najnovija znanja, metode i tehnike u oblasti sistema upravljanja.

Naš tim sačinjavaju iskusni konsultanti i auditori za sisteme upravljanja. Glavni strateški pravac za ostvarenje naše misije je neprekidan razvoj i usavršavanje zaposlenih kroz obuke po priznatim evropskim i svetskim programima.

Konsalting

Osnovna delatnost Q Kvaliteta je pružanje konsalting usluga i usluga obuke u oblasti primene standarda:

Naša misija i vizija

Naš cilj je da u narednom periodu postanemo regionalni lider u pružanju usluga u oblasti sistema kvaliteta. Naš cilj je potpuni kvalitet.

Tehnologija

Naš razvoj je obeležen kontinuiranim obrazovanjem i usavršavanjem kadrova, kao i aktivnim praćenjem i primenom novih saznanja, tehnika i tehnologija u oblasti upravljanja kvalitetom. Sa svim klijentima, saradnicima i podugovoračima ostvarujemo snažan partnerski odnos pun poverenja i međusobnog poštovanja. U svom radu poštujemo zakonske propise, negujemo kodekse i načela dobre poslovne prakse.

Pomažemo i doprinosimo ostvarenju ciljeva naših klijenata. Sređivanjem interne organizacije kompanije, dugoročno gledano, mi pravimo novac našim klijentima.

Naša misija je da poboljšamo efektivnost i efikasnost naših klijenata, pružajući im najnovija znanja, metode i tehnike u oblasti sistema upravljanja i da obezbedimo neprekidan razvoj i rast naše organizacije uz visok životni standard i kontinuiran razvoj naših zaposlenih.

Naša vizija je da budemo među najznačajnijim organizacijama koje pružaju usluge konsaltinga i obuke u oblasti sistema upravljanja u Srbiji, a ujedno i prisutni u državama bivše SFRJ i Mađarskoj.